Welkom bij Pompwacht.nl 24 uurs groothandel en storingsdienst.

Mijn winkelwagen :

KSB Ama-Drainer N SE Beste Keuze!

Snel overzicht

Ksb Dompelpomp Ama-Drainer N 301 SE
Met vlotter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 159,00
OF

Meer afbeeldingen

Details

Ama-Drainer N behoort tot de nieuwste generatie dompelpompen van KSB.  De moderne vuilwaterpomp bereikt grote capaciteiten en hoge rendementen  door geoptimaliseerde hydrauliek en motoren.

De maximale inbouwdiepte van de dompelpomp Ama-Drainer N ligt bij twee meter. KSB biedt de vuilwaterpomp in vier pompgrootten aan.

De Ama-Drainer N 301/302/303 kunnen vuildeeltjes in het water tot een grootte van tien millimeter verpompen. De maximale capaciteit is 14 kubieke meter per uur, de maximale opvoerhoogte bedraagt 12 meter.

De Ama-Drainer N 358 kan vuilwater met langvezelige klitvormende bijmengingen, ook met vaste bestanddelen tot 35 mm korrelgrootte verpompen. De maximale capaciteit is 16,5 kubieke meter per uur, de maximale opvoerhoogte bedraagt 8,3 meter.

Ontwateren, vuilwaterafvoer, verlaging – de toepassingsgebieden

  • waterwinning uit rivieren en reservoirs
  • automatische ontwatering van bouwputten, schachten, kelderruimtes
    vuilwaterafvoer van tunnels
  • verlaging van oppervlaktewaterstand
  • drainage
  • ontwatering van putten, schachten, binnenplaatsen, erven en kelders

De voordelen van de dompelpomp Ama-Drainer N

Absoluut dicht
De vuilwaterpomp beschikt over een magneet-vlotterschakelaar met variabele niveauregeling en beveiliging tegen overbelasting. Door een blokkeerschijf kan de dompelpomp eenvoudig voor externe besturingen geschikt gemaakt worden.

Gemakkelijk uitwisselbaar
KSB levert de vuilwaterpomp voor stationair bedrijf met aangebouwde vlotterschakelaar of voor transportabele toepassingen met een tien meter lange aansluitkabel.

Hoge veiligheid
Een drievoudige asafdichting met spervloeistofreservoir zorgt bij droogloop voor de aanvullende smering van de afdichtvlakken. De dubbele mantelkoeling beveiligt de vuilwaterpomp tegen oververhitting bij niet ondergedompelde motor.

Gemakkelijke installatie
Het corrosiebestendige kunststof huis is geluiddempend, licht, abrasiebestendig en slagvast. Een verticale persaansluiting vereenvoudigt de installatie van de vuilwaterpomp, bijvoorbeeld in nauwe putten. De in de persaansluiting geïntegreerde terugslagklep voorkomt het leeglopen van de persleiding na het uitschakelen van de vuilwaterpomp.

Variabel
Voor het verpompen van zeewater of zouthoudend water biedt KSB de Ama-Drainer N ook aan als C-uitvoering met een motormantel van hoogwaardig rvs

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: KSB Ama-Drainer N SE Beste Keuze!

[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 61680960
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem